HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Onder nagenoeg zomerse omstandigheden werd afgelopen zaterdag de 4e clubwedstrijd afgewerkt bij de oude vertrouwde botterbar.

Vroeger werd er op dit parcours wel eens leuk bot gevangen en om wat meer afwisseling in de locaties te krijgen, werd deze locatie na jaren van afwezigheid weer eens aangedaan.

Na een lange klim gingen om 8.00 de loodjes te water maar bij sommigen duurde het niet lang of het loodje lag zowat weer op de kant. De gierende stroming in combinatie met het ‘dikke’ water met plak algen waren hier oorzaak van. Het werd echt krauwen voor een visje en slechts heel sporadisch zag je een visje boven komen.

Menigeen koos er daarom voor om de tweede helft onder de kant een botje te verleiden maar ook die gaven niet echt thuis.

De wedstrijd werd in de laatste draai beslist, ‘nieuwkomer’ Klaas Winter ving een mooie bot van 28cm terwijl Rinus de Kok een twee plekken verderop een leuke baars ving van 37cm. Beiden hadden al een ondermaats visje op de kaart en dit bleek voldoende voor een eerste plaats voor Rinus gevolgd door Klaas en Frank Dekker op plaats drie.

Bij de jeugd wist Amber van de Zande 1 vis te vangen wat ontzettend knap is aangezien maar liefst 16 van de 28 senioren op nul bleven steken.
Zaterdag 5 mei proberen we het op nieuw maar dan bij het diepere water bij het Plankje, dit zal hopelijk meer vis opleveren!

Frank

Volledige uitslag

Soorten en aantallen

Stand