HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Voorbereidingen WK Junioren in Melilla

 

 

Donderdag wordt er koers gezet naar het Wereldkampioenschap kustvissen voor junioren onder 21 jaar. Ditmaal wordt er een Spaanse enclave in Marokko aangedaan, genaamd Melilla. Het WK team wordt vertegenwoordigd door maar liefst drie leden van HSV Westkapelle, namelijk Joeri Minderhoud, Kristiaan Minderhoud en Kees Gillissen.

 

Na vele vergaderingen, knoopavonden/middagen en lood smelten is het WK dan toch bijna aangebroken. Het team wordt gesponsord door SPRO sports professionals, waarbij de dank weer groot is voor het grote aantal materialen wat we weer verkregen hebben, daarbij kwam nog dat er een heel kleding pakket is verkregen waardoor we op het WK weer allemaal “strak in pak” lopen. Alsof dit alles nog niet genoeg was krijgt het hele team de nieuwe SPRO tidalwave in bruikleen mee, om deze met de ultra gevoelige top toe te voegen aan het al reeds uitgebreide hengel pakket.

 

 

Donderdag morgen wordt er vertrokken naar Brussel waar we op het vliegtuig stappen naar Madrid, waar de tussen stop gemaakt wordt om vervolgens op het vliegtuig naar Melilla te stappen. De plannen zijn nu dat er vrijdag gelijk gevist gaat worden om alle tactieken die bepaalt zijn te gaan gebruiken, er wordt telkens op het zelfde stuk gevist, dit omdat er in Melilla te weinig ruimte is om meerdere parcoursen te maken, dus is er gekozen om op hetzelfde traject te vissen. 

 

Aan de Voorbereidingen en instelling zal het in ieder geval niet liggen. Er zal echter weinig tijd zijn om stukjes te schrijven dus daarvoor zal er op de site van Sportvisserij Nederland gekeken kunnen worden, Henri gaat proberen om dit elke dag te realiseren.

 

Groeten,

Joeri, Kristiaan en Kees