HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Stijgende lijn

Zo zachtjes aan zit het ritme er al in:
s'Avonds vissen, daarna wegen en nabespreken, en de volgende en uitgebreide knoop en herstelsessie.
Zo ook gisteren.Daarna een uitgebreide lunch, gevolgd door tactiekbespreking en een rustmoment.

 

Als opstelling voor de tweede wedstrijd hadden we Adriaan in vak A, Peter in vak B, Jarno in vak C, Jan in D en Erik in E.

De eerste 2 uur van de wedstrijd was het erg matig, het leek wel of niemand een vis kon vangen. Echter met het invallen van het donker veranderde dat nogal.
In vak A begon het lost te komen, en in vak B kwam er ook regelmatig vis op de kant. C bleef matig evenals D en E

Jarno deed de vondst van de avond door met lichtgevende kralen in te gooien.
Omdat hij op dat moment geen andere beaasde lijn had hangen gooide hij deze maar in, en dat resulteerde bijna direct in een mooie horsmakreel.

Door strak coachwerk van Eddie wist Peter dit snel, en wist deze hiermee in het laatste half uur nog 4 vissen te scoren.
 
Erik in E zette ook een mooie prestatie neer, door "back to basic" te gaan. Lijnen a lá Aardappeldal, en hiermee een mooie vis scoren, en een 5e plaats in het vak.

Jan in D scoorde met een mooie vis en een kleintje een verdienstelijke 8e plaats in het vak, Jarno wederom goed met een 4e plaats.
Peter kon de schade dankzij die 4 vissen beperkt houden met een 11e plaats, en bij Adriaan zat het wat tegen met een 15e plaats.

Dank zij facebook hadden we de uitslag al tijdens de nabespreking, en er bleek dat we de tweede wedstrijd een zeer verdienstelijke 6e plaats behaald hadden.

Deze morgen bleek dat we in het algemeen klassement 8e staan, en individueel Jarno 7e.
Hetgeen tegen het mediterraan geweld hier denk ik toch vrij aardig is.

Uitslagen hier:

    

Excuses voor het ontbreken van foto's, maar de regels voor het gebruik van telefoons zijn streng. Bij gebruik tijdens de wedstrijd volgt diskwalificatie.
Echter via https://www.facebook.com/YUKICOMPETICION zijn er heel veel foto's en video's te vinden