HSV Westkapelle  HSV Westkapelle

Oeps, afstapje..

De derde wedstrijd werd vol goede moed begonnen.
Het gehele team dacht dat ze het lek boven hadden, en knoopte vol goede moed dezelfde lijnen als de dag ervoor.

 

Als opstelling vandaag hadden we Jan in A, Erik in B, Peter in C, Eddei in D en Jarno in E. Coach van dienst was Adriaan.
Al snel bleek dat het toch wat anders was dan gisteren. De buren, een spaans en italiaans team, begonnen deze keer eens niet met hun hypergevoelige hengels, maar pakten gewoon stugge stokken.
Hiermee visten ze op afstand. Zolang het licht was bleef het angstig stil. Peter pakte 2 visjes ver weg, maar deze moesten terug wegens te klein.
Ook bij de rest van het team wilde het niet lukken vandaag. Enkel Erik bleef vandaag op de been, wederom op z'n "Aardappeldals" pakte hij met 6 vissen een 6e plaats in het vak.


Jarno kon de goede resultaten niet vasthouden, met 2 visjes haalde hij een 10e plaats in zijn vak.
Jan in A pakte een 11e plaats, Eddie een 12e plaats, en Peter wist slechts 1 horsmakreeltje te scoren van welgeteld 54 gram.
Dit alles was goed voor een 13e plaats vandaag.
De schade in het algemeen klassement bleef beperkt, gezakt naar een 9e plaats met 2 punten achterstand op de nummer 7 en 8.


Uiteraard nadien crisisberaad gehouden, en de tactiek voor vandaag besproken.
Wegens meelezen van de concurrentie kunnen we daar niet al te veel over zeggen, maar enkele termen die voorbij kwamen waren "messcherp" en "bikkelhard".
We geven in elk geval niet op!


Volledige uitslag en standen hier